zondag 21 april 2013

Aan Zee

Oostvoorne

Zon, Terras in de duinen met uitzicht op de zee... 
Wat een heerlijkheid om hier te zitten.
We hadden dit restaurant als tip gekregen via facebook
en we hadden begrepen dat de taart hier zelf gemaakt wordt.
Maar bij navraag bij het personeel blijkt dit niet meer zo te zijn.
Door enorme drukte wordt het tegenwoordig uitbesteed, maar wordt alles nog steeds wel volgens eigen recept gemaakt.

We krijgen een erg leuk taartje: 
een staande cilinder met een kruimelbovenlaag.
De appel van binnen is in stukken gesneden met kaneel en rozijnen erdoor.
De rum vinden we duidelijk aan wezig. Ook denken we iets van citroen te proeven, maar het is lastig te bepalen.
De rand en kruimellaag zijn erg goed van smaak. lekker.
We vinden wel de verhouding koek/appel niet helemaal ok.
Erg leuk hoor zo'n klein taartje, maar daardoor dus veel "deeg".
De slagroom erbij uit de automaat is erg stijf en vettig.

€ 
ons cijfer: 6,5



Geen opmerkingen:

Een reactie posten