donderdag 7 juni 2012

't Goude Hooft

Den Haag


Twee jaar geleden voor het laatst hier geweest en sindsdien is er van alles veranderd!
de hele zaak is op zijn kop gezet en totaal vernieuwd.
De heropening is nog geen maand geleden en we waren nieuwsgierig hoe het er met de appeltaart was gesteld.
De mooie nieuwe zaak heeft gebak van verschillende bekende Haagse bakkers, maar de appeltaart maken ze zelf!
super!
We krijgen allen ons eigen warme taartje geserveerd met een los bakje echte slagroom . 
De bodem vinden we heerlijk! Er zit amandelspijs in.
Verder smaakt de appel fris-zurig. Geen rozijntjes.
Het geheel is afgelakt met abrikoos die we rijkelijk proeven. lekker.
prima taartje op een heerlijk terras!
Grappig detail is dat het vorige taartje heel anders was, maar hetzelfde cijfer behaalde...


€ 3,65
ons cijfer: 7,5







30 juni 2010:
Leuk taartje hier! geen puntje van een grote taart, maar een eigen gebakje.
ik denk van een bakker uit de buurt, het zou ook home-made kunnen zijn.
Erg lekker van smaak. mooie stukjes appel, goede temperatuur, leuke presentatie.
veel abrikozenjam erop.misschien ietsje te veel....
jammer van de spuitbus-inzak-slagroom erbij.
en hoe lekker het ook was...de prijs is wel een tikkeltje overdreven....



€ 4,30
ons cijfer: 7,5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten