maandag 11 juli 2011

Kurhaus

Scheveningen


"Appelgebak uit eigen keuken" staat hier op de kaart.
We zijn meerdere keren hier geweest en er wordt elke keer een totaal andere taart geserveerd.
Op zich vinden we dat wel leuk. Het nodigt uit om vaker heen te gaan en meerdere keren te testen,
alleen de prijs van dit gebak doet denken of er bladgoud in verwerkt is.
We nemen de prijs nooit mee in onze beoordeling, omdat dit de kwaliteit van een taart niet beter of minder goed maakt.  Toch vinden we € 6,25 voor een stukje echt absurd veel!
maar dit terzijde, uiteraard hebben we geproefd en een mening gevormd:


Deze keer kregen we een soort fruitslof:
een harde bodem, met hierop (appel?) bavarois en daarboven appelcompôte.
Erbij werd een glaasje vol met echte slagroom geserveerd.
Op zich was de smaak goed. De bodem was smaakvol. De bavarois vonden we een beetje onbestemd en de compote prima.  Toch is dit niet wat we verwachten bij een appeltaart.
Ieder mag hier uiteraard zijn eigen idee aan geven.
De vorig keren kregen we een "boltaart" met amandelen, een klassiek stukje oma's appeltaart en ook een stuk "plaattaart" is al eens voorbij gekomen.
Variatie en originaliteit genoeg dus.
€ 6,25
ons cijfer: 6

(ongelofelijk: we horen nu nog de zee.....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten