We zitten gezellig op het terras aan het Wilhelminaplein.
Je kunt hier heel modern je bestelling per smartphone doorgeven ;)
We lezen dat de taart hier zelf wordt gemaakt dus gaan testen!
We krijgen een puntje met een belachelijk klein toefje slagroom.
De taart is erg koud! auw tanden...
Het puntje heeft een mooie uitstraling door de glimmende gemengde nootjes bovenop.
Eerlijk gezegd hebben we onze twijfels. als er niet in het boekje had gestaan dat de taart zelf gemaakt werd, zouden we zeggen dat ie bij de bakker vandaan komt.
Dit komt vooral door de "appelbrij" in de taart. geen plakjes of stukjes verse appel, maar stukjes die een soort geheel - ja een brij- geworden zijn.
We vinden er ook niet veel smaak aan zitten. Ook niet aan de rand en bodem die vrij drrog zijn.
Alleen de glimmende nootjes maken dat we deze taart op willen eten.
Verder vinden we het geen aanrader.
€ 3,00
ons cijfer: 5,5
Geen opmerkingen:
Een reactie posten